‘Weer specificaties Meizo MX4 Pro uitgelekt’

Het lijkt erop dat de Meizu MX4 Pro volgende maand word gepresenteerd. Er zijn namelijk opnieuw specificaties en foto’s van de nieuwe high-end telefoon van Meizu uitgelekt, en het ziet er veelbelovend uit.

Uit een benchmarktest blijkt dat de Meizu MX4 Pro een QHD scherm van 5,5 inch krijgt. De smartphone gaat waarschijnlijk draaien op een Samsung Exynos 5430 processor, terwijl de normale MX4 een MediaTek processor heeft. De nieuwe processor van Samsung is een acht-core processor, en klokt maar liefst 2 GHz. Ook krijgt de MX4 Pro waarschijnblijk 3 GB werkgeheugen.

Het lijkt erop dat de camera in de MX4 Pro is gemaakt door Sony, en deze schiet 20,7 megapixel, net als ook heel veel Xperia smartphones van Sony. Ook word de nieuwe flagship van Meizu uitgerust van Android 4.4 KitKat, en krijgt het de Flyme user interface. Ook krijgt de MX4 Pro waarschijnlijk een vingerafdruk sensor, die in de home-knop aan de voorkant van het toestel zal worden verwerkt, een beetje zoals de iPhone dus.

Er zijn al eerder berichten verschenen over de MX4 Pro, waar ook al het een en ander bekend werd gemaakt over de specificaties. De nieuwe informatie komt behoorlijk overeen met de informatie die al was uitgelekt. Het lijkt er wel op dat Meizu de telefoon niet op de Europese markt gaat uit brengen, al zouden we graag zien van wel.

Bron

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)