Webwinkel van Xiaomi in Europa

Mocht je fan zijn van het merk Xiaomi, dan hebben we goed nieuws voor je. De fabrikant uit China, die zich nu nog volledig op de Chinese markt richt, is een webwinkel begonnen, die gericht is op Euroa en de Verenigde Staten.

Deze winkel bevind zich fysiek nog wel in China, dus dat heeft wel z’n nadelen. Mocht je vanuit Nederland willen bestellen in de webwinkel van Xiaomi, mag je de importrechten ook nog betalen, en die komen bovenop de vermeldde prijzen. Dit komt door de importregels van de EU.

Xiaomi maakt gelukkig wel een berekening voor je, hoe veel die importrechten ongeveer kosten. Xiaomi brengt die ook vantevoren in rekening, en betaald deze zelf aan de douane. Deze voorberekende tarieven kunnen ook nog wel eens niet kloppen, dus je houd wel kans dat je nog een klein deel moet nabetalen van de werkelijke importheffing.

De webwinkel, die sinds vandaag beschikbaar is, heeft vier smartphones van Xiaomi in de aanbieding, en ook een tablet. Ook een aan accessoires zoals een koptelefoon en powerbanks zijn beschikbaar. De telefoons die te koop worden aangeboden zijn de Mi 4, de Mi4i, de Note 4G, en de Redmi 2.

Op dit moment in de webshop nog wel in z’n beta. Ook richt Xiaomi met deze winkel in eerste instantie zich vooral op de landen Duitsland, Frankrijk, en Engeland.

Bron: Xiaomi Webwinkel

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)