‘Vingerafdrukscanner op achterkant LG G4’

Er gaan geruchten rond dat het nieuwe vlaggenschip van LG, de G4, een vingerafdrukscanner zou krijgen op de achterkant. Anonieme bronnen hebben dit aan een Koreaanse krant verteld.

Zoals we ondertussen al weten word de LG G4 de opvolger van het huidige vlaggenschip, de LG G3, ook al is de 4G nog niet officieel aangekondigd. De G3 beschikte ook al over knoppen aan de achterkant in plaats van de zijkant, zoals alle toestellen uit de G-serie. Dit is om te zorgen dat de telefoon niet te breed word, en op de achterkant is genoeg ruimte.

Bij de LG G4 gaat het nog een stapje verder, hier zouden deze knoppen ook met een vingerafdrukscanner uitgerust worden. Ook gaan er daarnaast geruchten over een nieuwe schil rondom de kale versie van Android, de LG UX 4.0 software. Deze zou tegelijk uitkomen met de LG G4, ergens in april of mei moet dit zijn.

Ondanks dat een vingerafdrukscanner niet meer echt nieuws is in deze wereld, is LG er nog niet eerder mee gekomen. Er zijn al meerdere Samsung smartphones die het hebben, en Apple heeft het ook al vanaf zijn iPhone 5S in de home button verwerkt zitten. Huawei heeft er ook al eentje achterop, bij de Ascend Mate 7. Hiermee zou LG wel pas de tweede fabrikant worden die er eentje op de achterkant heeft.

Bron: Pocketnow

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)