Vernieuwde versie Honor 6 in de maak

Huawei is alweer bezig met een vernieuwde versie van de Honor 6, de nieuwe smartphone van het zustermerk van Huawei. De Honor 6X, zoals deze heet, krijgt een groter scherm, en ook een metalen frame. Ook krijgt ie een dubbele camera! De telefoon moet het vlaggenschip worden van Honor.

Het merk is pas officieel een week gelanceerd, maar toch komt er nu al een derde telefoon aan. In Nederland is de Honor 6 al te koop via Bol.com, voor de prijs van slechts 299 euro. Dit is erg weinig voor een telefoon met high-end specificaties! De goedkopere, en minder high end Honor 3C komt 17 november op de markt.

De Honor 6X komt vanzelfsprekend boven de 6 te staan. Met een 5,5 inch scherm, en een 1,9GHz processor lijkt erop dat het grootste verschil wel het scherm is. Het is ook nog niet duidelijk of dit een HD of QHD scherm word, al lijkt het laatste misschien iets te hoog gegrepen voor een telefoon die laag in prijs moet blijven. Het werkgeheugen is 3GB, en de opslagruimte is 32GB, wel uitbreidbaar. Het bouwmateriaal van de telefoon is wel beter, de Honor 6X krijgt een metalen frame, terwijl de 6 nog van plastic is.

Daarnaast krijgt de Honor 6X ook nog een dubbele camera, iets wat HTC bijvoorbeeld ook in de One M8 heeft zitten. Of de dubbele camera van Honor net zo werkt als die van HTC weten we nog niet, maar dit zou wel erg gaaf zijn. Hiermee kan je namelijk achteraf scherptediepte creëren en scherpstellen.

De telefoon is even dik als de Honor 6, maar ietsje groter, door het grotere scherm. Huawei kondigt de honor 6X nog dit jaar aan.

Honor 6x Honor 6x

Bron: TENAA

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)