Verassing voor wachtende iPhone 6 liefhebbers

Stond je vrijdag ongeduldig te wachten in de rij om een nieuwe iPhone 6 te bemachtigen, sta je pardoes oog in oog met Apple baas Tim Cook.

De CEO van Apple, Tim Cook, kwam vrijdag totaal onverwachts langs bij een Apple store in Palo Alto in Californië. Haast had hij niet, want hij nam rustig de tijd om met iedereen een praatje te maken en ging maar wat graag met de op de foto.

Tim Cook liep heen en weer langs de rij, en was niet te beroerd om met iedereen op de foto te gaan, mits het kiekje werd geschoten met een iPhone toestel! „Ik wilde al die opwinding ook eens meemaken.” zei hij. Natuurlijk kon dit alles niet voorbij gaan zonder dat journalisten het hele gebeuren hebben vastgelegd.

Natuurlijk werd ook hij gevraagd of die kwam voor een iPhone 6, trots vertelde de CEO van het bedrijf dat hij er al maandenlang een heeft, het grote voordeel van werken bij Apple zei hij nog. Hierna liep de man de Apple Store in en telde samen met het voltallige personeel af tot de deuren open gingen en de eerste iPhone’s als zoete broodjes over de toonbank vlogen.

 

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)