‘Update naar Android 5.1 voor Honor 6 komt in juli’

Android 5.1 Lollipop is vanag 18 juni op de Honor 6 beschikbaar, de betaversie dan teminste. Ook komt er een update voor de user interface van Huawei, deze word geupdate naar Emotion UI 3.1.

Dit melt Frandroid, een Franstalige Android blog. De meeste Honor smartphones draaien nu nog op de Emotion UI 3.0, dus 3,1 is van harte welkom. Voor de betaversie van Android is de kans groot dat je deze nog niet kan gebruiken trouwens, mocht je een Honor telefoon hebben. Via de Franse site kon je je opgeven om de beta te testen, maar slechts 50 mensen worden hiervoor uitgekozen.

Hoe Honor dit in Nederland gaat doen is nog onbekend. We weten wel dat Honor de Honor 6 als eerste smartphone gaat updaten, en ook in Nederland zou de beta op 18 juni uitkomen. De daaropvolgende smartphone komt in de tweede week van juli, meldt de Franse site. Deze zou voor de Honor 6+ moeten zijn, de grotere broer van de Honor 6.

Wanneer de andere Honor smartphones de update krijgen is nog onbekend, maar we weten wel dat ie voor de Honor 4X er in ieder geval wel komt. Wanneer dat zover is weten we nog niet.

Vijf weken na de betaversie van Android 5.1 en Emotion UI 3.1 zou de definitieve versie van beide uitgerold worden, volgens de Franse site. Dit zou ergens in de week van 20 juli moeten zijn, dan komt Android 5.1 Lollipop definitief naar de Honor 6. De Honor 6+ zou deze echte update ergens in de week van 10 augustus moeten krijgen.

Bron: Frandroid

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)