Specificaties en foto’s Moto E 2015 in webwinkel verschenen

Er zijn foto’s én specificaties verschenen van de nieuwe versie van de Motorola Moto E. De telefoon is nog niet aangekondigd, maar het word wel weer een van de beste budget telefoons uit 2015, zo lijkt het.

De foto’s en specs zijn opgedoken op de site van Best Buy, een Amerikaanse electronica groothandel. Deze winkel gaat de Motorola Moto E verkopen voor 99,99 dollar, wat op zo’n 88 euro uit komt. En voor dit geld krijg je absoluut een goede telefoon!

De smartphone beschikt over 4G internet, en het scherm is ook groter dan zijn voorganger, hij is nu namelijk 4,5 inch. De resolutie blijft wel hetzelfde, met 540×960 pixels, dus de pixeldichtheid gaat iets omlaag. De processor is de telefoon is er eentje van Qualcomm, en deze klokt 1,2GHz. Meer weten we er ook niet over. Er zit 1GB aan werkgeheugen in, en 8GB aan opslagruimte. Het laatste is natuurlijk wel uit te breiden met een microSD kaart.

De camera op de telefoon maakt foto’s in vijf megapixel, het gaat hier om de camera achterop. Voorop zit wel een camera, maar hier is nog niks over bekend. Wel weten we dat de Moto E op Android 5.0 Lollipop gaat draaien!

Verder is de telefoon 11,9 millimeter dik, en de afmetingen verder zijn 130,1 bij 67,1 millimeter. Hij weegt bijna 143 gram, en de inhoud van de batterij is ook nog onbekend. Wel ondersteund hij dus 4G, wat voor een smartphone in deze prijsklasse erg goed is!

Wanneer de Motorola Moto E 2015 te koop is weten we nog niet, op de site van Best Buy staat alleen nog maar ‘coming soon’. Hoe dan ook, word dit toch een van de beste low-budget smartphones in 2015, denken wij.

Motorola Moto e 2015 Motorola Moto e 2015 Motorola Moto e 2015

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)