‘Sony Xperia E1 II specificaties bekend geworden’

De opvolger van de Sony Xperia E1 word waarschijnlijk binnenkort gepresenteerd. De Sony Xperia E1 II, zoals deze gaat heten, verscheen inclusief specificaties op de Spaanse versie van The Phonehouse.

De Xperia E1 II gaat beschikken over een scherm met een resolutie van 540×960 pixels, en de grootte van dit scherm is 4 inch. De processor in de telefoon is een quadcore die klokt op maximaal 1,4GHz. Dit wordt ondersteund door 1GB aan werkgeheugen, en er is 8GB aan opslagruimte. Dit is gelukkig wel uitbreidbaar via een microSD kaart. De telefoon draait op Android 4.4 KitKat, en hij heeft ruimte voor twee simkaarten.

De camera aan de achterkant van de smartphone beschikt over vijf megapixel, en de selfiecam voor op heeft er twee. Het is een lekker lichte telefoon die slechts 122 gram weegt, alleen dun is ie niet. Met 12 millimeter is het een vrij dikke telefoon. De lengte is 118 millimeter, en de breedte is 62,4 millimeter.

De smartphone afdeling van Sony draait niet meer erg goed op het afgelopen kwartaal na, en hierdoor hebben ze besloten om in 2015 de smartphones wat terug te brengen, en dit geldt vooral voor de lagere segmenten. De E-lijn lijkt vooralsnog wel door te gaan, aangezien de Xperia E1 II er toch wel aan zit te komen.

We hebben nog geen informatie over andere nieuwe Sony toestellen. Wel zit er een nieuwe vlaggenschip van Sony aan te komen, de Xperia Z4. Deze zullen ze binnenkort zelf aankondigen, en de kans is groot dat deze op de Mobile World Congress in Barcelona bekend gemaakt word.

Bron: The Phonehouse

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)