‘Smartphone met dubbel scherm in ontwikkeling door Samsung’

Samsung zou weer met iets nieuws bezig zijn: een smartphone met een dubbelzijdig scherm, wat ook nog eens buigbaar zou zijn. De codenaam van deze smartphone is ontwikkeling is Project Valley.

Dit lezen we op de website SamMobile. Het ontwikkelingsstadium van Project Valley zou nog helemaal aan het begin zijn, en er is ook nog niet veel over bekend. Het klinkt wel als een heel ambitieus project, en we vragen ons af of het haalbaar is. Hierdoor kan Samsung ook zomaar stoppen met dit project natuurlijk. Dit zal niet de eerste keer zijn.

Er gingen al eerder geruchten rond dat Samsung vanaf 2016 smartphones wil gaan uitbrengen met een buigbaar scherm, dus dit is wel in lijn hiermee. Hoe we een dubbelzijdig scherm moeten zien vragen we ons nog af, maar het klinkt interessant.

Met de huidige reeks vlaggenschepen, en dan met name de Samsung Galaxy S6 Edge, liet Samsung al wel zien dat ze erg innovatief zien qua smartphones, en dit op grote schaal kunnen toepassen. Het lijkt er wel op dat Samsung hiermee door wil gaan.

Waarschijnlijk gaat Samsung weer een nieuwe smartphone bekend maken op de IFA beurs in Berlijn. Naast de Galaxy Note 5 komt er nog eentje met schuin aflopende randen. Overigens is LG ook al druk bezig met buigbare smartphones. Dit zijn ze al een tijdje, en met de LG G Flex 2 hebben ze weer een mooie smartphone neer gezet. Dit is een 5,5 inch grote telefoon met full hd scherm, een Snapdragon 810 processor, en 3GB werkgeheugen. Een buigbaar high-end toestel dus!

Bron: SamMobile

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)