‘Samsung lanceert Galaxy Grand 3 binnenkort in India’

Het lijkt er op dat Samsung binnenkort zijn nieuwe Galaxy Grand, de 3, in India gaat lanceren. De smartphonefabrikant uit Zuid-Korea heeft namelijk al een kleine teaser van de smartphone uitgegeven, maar wanneer ie precies uit komt weten we nog niet.

We hebben al eerder wat specificaties langs zien komen van deze nieuwe midrange telefoon van Samsung. Maar het lijkt er op dat hij nu bijna af is! Samsung adverteert met ‘The grandest ever, coming soon’ in hun teaser.

Om nog even op de specs terug te komen: Ze kiezen waarschijnlijk voor een scherm van 5,25 inch, met een resolutie van 720×1280 pixels. Er komt natuurlijk een 64 bit processor in, de Snapdragon 410 zal dit worden. Een quadcore processor die 1,2GHz klokt. Er zit waarschijnlijk 1,5GB aan werkgeheugen in de Galaxy Grand 3, en daarnaast zal de smartphone ook 16GB opslagruimte krijgen. Dit is feitelijk maar 12GB door alle voor ingestalde software, zoals gewoonlijk. Of het uitbreidbaar is weten we nog niet.

Ook hebben we wat specificaties van de camera’s op het toestel. Zo kan de camera achterop foto’s schieten in 13 megapixel, en voorop maak je selfies in maar liefst 5 megapixel. Ook kunnen ze allebei in full-HD filmen! Daarnaast zijn de afmetingen van de smartphone ook prima, 146 bij 75 millimeter, en slechts 7,95 millimeter dun! Het gewicht is een nette 140 gram.

Wanneer de telefoon precies aan word gekondigd en wat de prijs zal zijn weten nog niet. Net zoals dat we nog niet weten of deze telefoon ook in Nederland op de markt komt. Wel zal hij in India komen, aangezien de teaser voor India bedoeld was.

samsung galaxy grand 3

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)