Samsung heeft eigen gebruikshandleiding Galaxy S6 Active gepubliceerd

Binnenkort gaat Samsung de Galaxy S6 Active aankondigen, maar voordat dit gedaan is, heeft Samsung zelf per ongeluk de gebruikershandleiding van deze rugged smartphone al online gezet.

Ondanks dat er geen specificaties in deze handleiding staan, is het toch erg interessant. Zo staan er bijvoorbeeld wel foto’s van deze nieuwe smartphone in, en daar zien we bijvoorbeeld op dat er fysieke navigatieknoppen op de smartphone zitten. Dat is normaal bij de Active-lijn van Samsung, maar nu is het bevestigd voor de Galaxy S6 Active.

Ook lijkt het er op dat de Samsung Galaxy S6 Active een hartslagmeter heeft, en daarnaast heeft ie ook een vingerafdruksensor. We weten niet hoe deze allebei precies in en op de smartphone komen te zitten, maar de vingerafdruksensor zal waarschijnlijk op de homeknop zitten.

Qua specificaties ligt het in de verwachtingen dat de Samsung Galaxy S6 Active dezelfde specificaties zal krijgen als de vlaggenschepen, de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge. Even snel op een rijtje: het scherm is 5,2 inch groot en telt een quad HD resolutie van 2560×1440 pixels, er zit een Exynos 7 octacore processor in die 2,1 GHz klokt, 3GB aan werkgeheugen en minimale opslagruimte van 32GB.
De camera maakt foto’s in 16 megapixel, en selfies maak je met 5 megapixel. Ook kan je natuurlijk op 4G met de S6 Active, en de batterij zou erg goed zijn, veel beter dan de echte vlaggenschepen. Hoe groot de inhoud word weten we nog niet, maar dit zal meer dan genoeg zijn.

Wanneer de Samsung Galaxy S6 Active aan word gekondigd is nog onbekend, maar het zal niet lang duren. De prijs zal waarschijnlijk ergens rond hetzelfde bedrag zijn als de huidige vlaggenschepen.

samsung galaxy s6 active

Bron: Samsung Galaxy S6 Active Manual

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)