‘Samsung Galaxy S6 Plus word snel aangekondigd’

Samsung wil waarschijnlijk een grotere variant van het huidige vlaggenschip, de Galaxy S6 Edge, gaan uitbrengen. Deze zou dan de Samsung Galaxy S6 Plus gaan heten, en natuurlijk heeft deze dus een groter scherm dan de huidige vlaggenschepen bij Samsung.

Dit horen we via SamMobile, die over het algemeen veel weten. Zij menen te weten dat de Galaxy S6 Plus ontwikkeld word onder de codenaam Project Zero 2. We dachten aanvankelijk dat deze smartphone in Berlijn op de IFA beurs zou worden aangekondigd, maar dit blijkt toch niet zo te zijn, de telefoon word al eerder aangekondigd.

Samsung wil dit al binnen een paar weken doen. Ook hebben we al wat specificaties van de telefoon. Het scherm word natuurlijk een Edge scherm, die aan beide kanten afloopt. Deze word 5,4 of 5,5 inch groot, en vanzelfsprekend krijgt deze een quad HD resolutie van 2560×1440 pixels mee.

De chipset in de huidige vlaggenschepen van Samsung is nog de zelfgemaakte Exynos 7 processor, maar voor deze Plus variant willen ze toch voor een Qualcomm chipset gaan. Ze gaan hier verbazingwekkend genoeg voor de iets langzamere Snapdragon 808, die bijvoorbeeld ook in de LG G4 zit. Er zal waarschijnlijk 32GB aan opslagruimte in de Samsung Galaxy S6 Plus zitten, en foto’s zal ie maken in 5 megapixel voor op, en 16 megapixel achterop. Hetzelfde als bij de Galaxy S6.

De Samsung Galaxy Note 5 word wel bewaard tot de IFA beurs in september. Dit word de nieuwe phablet van Samsung, die een 2K of 4K scherm gaat krijgen, en ook een nieuwe en zeer krachtige processor van Samsung. Natuurlijk zit hier ook de S-pen bij.

Bron: SamMobile

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)