Samsung Galaxy S5 Google Play Edition verschijnt weer

Google heeft via de Play Store alweer een enorme hint gegeven in de richting van een Galaxy S5 Play Edition. Het lijkt er zelfs op dat dit toestel nog in het najaar zal komen.

Samsung Galaxy S5 Play Edition
Op de vernieuwde Android.com heeft Google de bovenstaande afbeelding online gezet. Op deze afbeelding zien we een Nexus 6, een Nexus 9 Moto G en een One M8 Play Edition, maar er is ook een Galaxy S5 Play Edition te zien, van Samsung. Ondanks dat Samsung dit toestel nog niet officieel heeft gemaakt, lijkt het erop dat het wel aanstaande is. We verwachten dat Samsung de Galaxy S5 Play Edition op vrij korte termijn bekend gaat maken, en deze dan via de Play Store gaat verkopen.

De Samsung Galaxy S5 Play Edition draait op een Android 5.0 Vanilla rom, en er zit geen bloatware van Samsung zelf op! De bedoeling hiervan is dat de smartphone een stukje sneller en soepeler gaat werken dan de normale Samsung Galaxy S5. Daarnaast is het ook nog eens een voordeel dat dit een van de eerste telefoons is die geupdate word na een grote update van Android, direct na de Nexus-lijn van Google. De specificaties van de Galaxy S5 Play Edition zullen verder niet gaan verschillen van de normale versie van Samsung.

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)