Samsung Galaxy Note 4 krijgt nog een update voor de release

Voordat de Samsung Galaxy Note 4 zijn wereldwijde debuut maakt, heeft Samsung alweer een update voor de phablet uitgebracht. Deze update moet vooral de batterijduur gaan verlengen.

de Samsung Galaxy Note 4 komt officieel pas over 1 week op de markt, maar Samsung is er nog steeds mee bezig. Ook al is de smartphone op sommige plekken al wel te koop, zelfs voor de officiële release plaatst Samsung al updates. De update is afgelopen week online gezet door Samsung, en zorgt ervoor dat de batterijduur van de Note 4 langer wordt. Op het moment dat men een Note 4 uit de doos haalt, zal deze update dus meteen kunnen worden uitgevoerd.

Het is overigens niet helemaal raar dat producenten van smartphones een update uitbrengen voordat een telefoon officieel is uitgebracht. Het is al vaker gebeurd, en het is vrij handig. Mochten er nog problemen zijn met de telefoon terwijl deze al in productie is, bied een vroege update vaak uitkomst. op deze manier kunnen problemen die op het laatst opduiken toch prima worden opgelost.

De Galaxy Note 4 is vanaf volgende week te koop, en zal een prijs hebben van 745 euro voor een los toestel. Met een abonnement is de Note 4 al vanaf 36 euro per maand te verkrijgen!

Bron: Sammobile

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)