Samsung Galaxy J-serie word uitgebreid

Samsung’s midrange J serie word weer uitgebreid, en de nieuwe smartphones worden de Galaxy J5 en de Galaxy J7. In Azië zijn al beelden en specificaties online gezet.

We hadden al eerder informatie gevonden die wees op een nieuw toestel, dit kwam bij de blutetooth certificering vandaan, een van de eerste bronnen. Nu zijn er ook renders en specs online gezet.

Al deze informatie komt van de telecomauthoriteit van China weg, deze moet eerst alle smartphones keuren voordat ze in de verkoop worden gedaan.
De J5 heeft een scherm van 5 inch, we weten de resolutie no niet. De processor is de Snapdragon 410, een 1,3GHz quadcore processor. Er zit 1,5 GB aan werkgeheugen in. Ook zit er 8GB aan opslagruimte in, en dit kan nog worden uitgebreid met een microSD kaart. Er zit een accu in van 2600 mAh.

De Galaxy J7 dan, dit is een phabletvariant. Het scherm is 5,5 inch groot, en de processor is totaal anders. Er zit namelijk een 1,4 GHz Marcel processor is, en deze heeft ook 1,5 GB aan werkgeheugen. Ook zit er 16GB aan opslagruimte in. De telefoon heeft achterop een camera van 13 megapixel, en voor op zit er eentje van 5 megapixel. Ook zit er een iets grotere batterij in, met 3000 mAh.

De Galaxy J7 word niet bijzonder dun, met een dikte van 8,5 millimeter. De J5 is ietsje dunner met 7,9 millimeter. Beide smartphones komen met Android 5.0.2 Lollipop. We weten niet of deze telefoons ook in Nederland uit gaan komen.

samsung galaxy j

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)