Samsung Galaxy A7 extreem dun

Er is meer over de Samsung Galaxy A7 bekend geworden, en het word een enorm dunnen telefoon. Het vlaggenschip van de nieuwe Alpha-lijn heeft ook prima hardware. Er zijn daarnaast ook foto’s verschenen.

De Chinese telecom autoriteit TENAA heeft de specificaties en foto’s van de Galaxy A7 online gezet. De grootte van de telefoon is 150,9 x 75,9 millimeter, en met 6,3 millimeter is de telefoon extreem dun. Nog dunner dan de A3 en de A5, die met 6,9 en 6,7 ook erg mooi slank zijn. De telefoon weegt 133 gram, niet bijzonder licht, maar de telefoon heeft dan ook een body van aluminium. De A7 draait op een Snapdragon 815 processor, deze heeft acht kernen, 1,5GHz en is ook nog eens 64-bit. Er zit 2GB werkgeheugen in, en 16 GB opslagruimte, die waarschijnlijk wel uitbreidbaar zal zijn met een microSD kaart. Het scherm is phablet-achtig met 5,5 inch en de full-HD resolutie, en de camera’s zijn ook prima, met voorop 5 megapixel, en de camera achterop heeft er 12.

We weten nog niet precies wanneer de Galaxy A7 in de verkoop gaat, maar hij is nu bij de Chinese en de Amerikaanse telecom autoriteit aangemeld, dus het kan niet meer lang duren. Ook weten we niet hoe duur de telefoon precies gaat worden, maar het is geen echte high-end, dus die prijs zal die waarschijnlijk ook niet hebben.

Bron: TENAA

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)