‘Samsung Galaxy A-lijn krijgt binnenkort Lollipop’

De update naar Android 5.0 Lollipop voor de Galaxy A smartphones van Samsung zou er binnenkort aankomen. De fabrikant uit Zuid-Korea is hier op het moment druk mee bezig, maar de update naar Android 5.1 Lollipop is nog niet in ontwikkeling.

SamMobile heeft dit via insiders te horen gekregen. De ontwikkeling voor Android 5.0 Lollipop voor de Galaxy A3, de Galaxy A5, en de Galaxy A7 is onlangs begonnen. Wanneer de update klaar is en wanneer de uitrol komt is nog niet bekend, wel zou Samsung er hard mee bezig zijn om dit zo snel mogelijk gereed te hebben.

Samsung is overigens nog steeds niet bezig met Android 5.1 Lollipop. Dit is best logisch, aangezien deze update alleen nog maar op de Nexus apparaten van Google terug te vinden is. Het is nu afwachten wanneer Samsung hiermee aan de slag gaat, en wanneer de nieuwe telefoons, en dan vooral de nieuwe vlaggenschepen, de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge, deze update zouden krijgen.

Ook zou Samsung nog van plan zijn om de Galaxy Note 2 de update naar Android 5.0 Lollipop te geven. Deze update zou nog wel even duren, als ie er echt komt. Als dat het geval is zijn ze pas net begonnen met de ontwikkeling, en houden ze het goed stil.

Bron: SamMobile

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)