‘Quad HD scherm in Honor 7 Plus’

Er komt een nieuwe phablet aan van Honor, en wij hebben er wat nieuwe informatie over. De telefoon zou de Honor 7 Plus gaan heten, en het scherm krijgt een formaat van 5,5 inch, en een quad HD resolutie.

Dit horen we via een Chinese site. Naast de Honor 7 Plus zou er ook nog een normale Honor 7 komen, maar hier hebben we helaas nog geen informatie over. Wel over de Honor 7 Plus, dit word een phablet die qua uiterlijk een beetje lijkt op de Huawei Ascend Mate 7, wat niet heel vreemd is. Honor is een dochtermaatschappij van Huawei, dus het is ook gewoon familie van elkaar.

Beide telefoons hebben bijvoorbeeld de vingerafdruksensor achterop zitten. Zoals we al zeiden krijgt de Honor 7 Plus een 5,5 inch scherm, met een quad HD resolutie, van 2560×1440 pixels. Dit verbaast ons nogal, aangezien Huawei zich meerdere malen vrij fel heeft uitgesproken tegen quad HD schermen, omdat ze de meerwaarde er niet van in zien.

De processor die de Honor 7 Plus aan gaat drijven zal waarschijnlijk de Kirin 930 chipset zijn, van Huawei zelf, en deze krijgt ook nog 3GB werkgeheugen ter ondersteuning. De telefoon zou 16GB opslagruimte krijgen. De camera achterop de Honor 7 Plus zou 16 megapixel hebben, en ook twee flitsers naast de lens. voor op maak je selfies in 13 megapixel, wat ook erg netjes is.

De batterij van de telefoon beschikt over maar liefst 4000mAh, wat lekker ruim is. De telefoon zal natuurlijk op Android 5.0 Lollipop draaien, misschien zelfs wel op 5.1. Wanneer de smartphone officieel aangekondigd gaat worden is nog niet bekend, net zoals de prijs van de phablet. Ook weten we niet of deze telefoon in Nederland uit gaat komen.

honor 7 plus

Bron: Mobile dad

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)