‘Prijs OnePlus Two word rond de 360 euro’

Na de zomer komt de opvolger van de enorm succesvolle OnePlus One op de markt, de OnePlus Two. We hebben meer informatie kunnen vinden over deze toptelefoon, die waarschijnlijk weer enorm goed word.

Liu Zuoho, een van de topmannen van OnePlus, is op het Chinese Twitter, genaamd Weibo, het gesprek aangegaan met een aantal van zijn volgers. Hij vroeg een aantal vragen, onder andere wat een goede toestelprijs was, mocht de telefoon de Snapdragon 810 processor krijgen. Iemand reageerde hierop ‘2499 yuan’, wat omgerekend 360 euro is. De CEO van OnePlus reageerde hier op met “Dat vind ik een goede prijs”.

Helaas hebben we nog niet veel informatie naast dit over de OnePlus Two, maar duidelijk mag het wel zijn dat OnePlus bezig is met zijn nieuwe vlaggenschip. Deze komt waarschijnlijk na de zomer op de markt.

OnePlus zou ook nog met een andere smartphone bezig zijn. Deze moet een heel stuk goedkoper zijn, maar hier hebben we ook nog geen informatie over. Ook weten we niet of deze toestellen met of zonder code verkrijgbaar zullen zijn.

Wel is de OnePlus One al zonder code te verkrijgen. Toen deze telefoon vorig jaar op de markt kwam was iedereen verrast, want ze kosten maar 270 en respectievelijk 300 euro, en de specificaties waren bijna hetzelfde als de vlaggenschepen van 2014, zoals de Samsung Galaxy S5 en de HTC One M8.

De OnePlus One heeft een 5,5 inch scherm met een full HD resolutie van 1920×1080 pixels. Er zit een Snapdragon 801 processor is, die 2,5 GHz klokt. Ook zit er 3GB werkgeheugen in, en je kan er foto’s mee maken in 5 en 13 megapixel. De batterij heeft ook nog eens in een inhoud van 3100 mAh.

Bron: Weibo

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)