‘Prijs Apple watch tussen 350 en 10.000 dollar’

Apple komt op korte termijn met meer informatie over hun Apple Watch, de eerste smartwatch van Apple. Hiermee gaat Apple zich ook meer bezig houden met mode, al is de iPhone natuurlijk ook een mode-stuk. De prijzen van de Apple Watch zal variëren van 350 tot 10.000 dollar.

The Wall Street Journal heeft dit gemeld, en zij hebben altijd goede bronnen binnen Apple. De Apple Watch is een van de eerste apparaten waarvan het de bedoeling is dat het op valt en dat je er mee gezien word. Er komt een enorm aanbod aan kleuren, bandjes, en materialen, zodat er voor iedereen en voor elk moment een geschikte Apple Watch is.

Zo zijn er hele dure versies die van goud gemaakt zijn, en ook zou het scherm van saffierglas gemaakt zijn, wat enorm krasbestendig is. Ook gaan er geruchten dat Apple heeft gekeken naar platinum bodies voor de Apple Watch, maar het lijkt er op dat dit nog even op zich laat wachten.

Naast dat Apple de concurrentie aan wil gaan met de normale smartwatches, willen ze ook de concurrentie aan gaan met bekende horlogemerken, zoals bijvoorbeeld Rolex. De meeste analisten denken dat dit schromelijk overdreven is.
“Een horloge met software en elektronische onderdelen heeft waarschijnlijk niet dezelfde levensduur. Het is moeilijk te geloven dat iemand over 10 of 5 jaar nog een originele Apple Watch gebruikt”, aldus Walter Piecyk, die een analist is bij BTIG Research.

De Apple Watch is tegelijkertijd met de iPhone 6 en de 6 Plus aangekondigd, maar daarna hebben we een hele tijd niks er over gehoord. Apple was natuurlijk nog druk bezig met de ontwikkeling, en met name de batterijduur was een issue. De Apple Watch is waarschijnlijk over een maand verkrijgbaar.

Bron: Wall Street Journal

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)