Preview van Samsung’s Galaxy Mega 2 gespot

Samsung plaatste met de Galaxy Mega als eerste een phablet in het middensegment van de markt. De Galaxy Mega 2 wordt de nieuwe opvolger en deze lijkt al bijna klaar te zijn. Foto’s en specificaties van het toestel zijn namelijk al uitgelekt. 

GSM Arena wist alle informatie in één afbeelding samen te vatten. Ze melden dat de Mega 2 een TFT-scherm van 6 inch met een HD resolutie krijgt.  De motor van de phablet wordt een quadcore processor geklokt op 1,5 GHz, wel type is nog niet precies duidelijk. Verder is er 1,5GB werkgeheugen en krijg je een opslagcapaciteit van 16GB, deze kun je nog uitbreiden met een microSD-kaart.

Het toestel heeft natuurlijk ook twee camera’s, op de achterkant een van 8 megapixel  en aan de voorkant een om je selfies te klikken in 2 megapixel. De accu is niet bijzonder groot, met 2800 mAh is deze eerder van gemiddelde inhoud. De gelekte informatie komt overigens niet helemaal overeen met eerdere leaks, daar werd namelijk gesteld dat de phablet 2 GB ram zou krijgen.

Er is nog geen releasedatum bekend. Maar gezien de leaks lijkt het erop dat Samsung de Galaxy Mega 2 binnenkort al op de markt zal brengen.

 

Samsung_Galaxy_Mega_2

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)