‘OnePlus Two word net zo groot als Galaxy S6’

De opvolger van de OnePlus One komt waarschijnlijk pas ergens in september uit, en dit word dan ook pas de tweede smartphone van dit bedrijf. Maar de CEO, Carl Pei, meent dat de telefoon dan net zoveel invloed gaat uitoefenen als de Samsung Galaxy S6.

De OnePlus One is continu in het nieuws geweest, en ook onderwerp van discussie. Dit komt niet alleen maar door de enorm goede kwaliteit voor een bizar lage prijs, maar ook de marketing tactiek, die als nogal irritant te boeken staat. Het toestel is alleen op dinsdagen voor iedereen via de website te bestellen, en op andere dagen heb je nog steeds een invitatiecode nodig, als je ‘m wil kopen.

Het is ook echt een supergoed toestel, met een mooi design, en high-end specificaties. We zijn dus erg benieuwd hoe ze dit bij OnePlus zullen gaan overtreffen. De CEO, Carl Pei, denkt dat de OnePlus Two als een bom zal inslaan op de markt, zo zegt hij. Tijdens een vragenrondje op de site Reddit zei hij dat er dit jaar vier invloedrijke smartphones zullen zijn. Het gaat hier om de Galaxy S6, de iPhone 6S, de HTC One M9, en de OnePlus Two.

Overigens werd de populariteit van OnePlus One ook behoorlijk geholpen door het feit dat de telefoon op CyanogenMod draaide, een aangepaste Android versie. Deze mogen ze niet meer gebruiken, en op de OnePlus Two komt een eigen schil rondom Android, die onder de naam OxygenOS schuilgaat. Of deze ook zo populair is moet nog blijken.

Bron: UberGizmo

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)