‘OnePlus Two verschenen in Chinese webwinkel’

Gek genoeg is de OnePlus Two al verschenen in een webwinkel in China. Er staan gewoon foto’s van de smartphone bij, en ook de specificaties. Het enige wat we ons enorm afvragen, is hoe betrouwbaar deze informatie echt is.

Het bedrijf OnePlus, heeft namelijk al gezegd dat de Two pas in het derde kwartaal van 2015 op de markt gaat komen. Het is dus nog vrij vroeg om deze telefoon al te kunnen bestellen bij de site GeekBuying, waar de telefoon in het assortiment is gevonden. De telefoon is op dit moment nog niet uit, dus we weten niet of het om een grap gaat, een pre-order, of een neppe variant.

Als we de foto’s bekijken in de webwinkel, ziet de telefoon er zeer mooi uit. De randen om het scherm, bezels genoemd, zijn erg mooi dun, en de zogenaamde ‘sandstone’ achterkant, die al eerde werd genoemd, is ook aanwezig op de OnePlus Two, zo lijkt het.

Volgens de specificaties op de site zou de Two een scherm hebben van 5,5 inch, met een resolutie van 1920×1080 pixels. De processor die alles aan drijft is een Snapdragon 805 processor, van Qualcomm. Deze klokt 2,7GHz. Het werkgeheugen zou 3GB bedragen, en het opslaggeheugen is 64GB, wat dan weer niet uitbreidbaar is.

Voor op de smartphone zit een camera die foto’s maakt in 5 megapixel. De camera die achterop zit heeft maar liefst 16 megapixel om mooi foto’s mee te schieten. De OnePlus Two zou draaien op een variant van Android 4.4 KitKat, genaamd Color OS. Op de Chinese webwinkel staat de OnePlus Two voor omgerekend 538 euro, flink wat meer dan de OnePlus One. Dit lijkt ook enigszins het gedachtegoed van het bedrijf te ondermijnen, dus in hoeverre dit echt is durven we niet te zeggen.

OnePlus Two

Bron: GeekBuying

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)