‘OnePlus Two specificaties zijn uitgelekt’

De opvolger van de bekende OnePlus One, de OnePlus Two, word waarschijnlijk in het derde kwartaal van dit jaar bekend gemaakt. De zogeheten ‘flagship killer’ deed het namelijk erg goed. Er is nu een benchmarktest verschenen van de Two!

Deze is verschenen op Geekbench, en we kunnen hier op zien dat de OnePlus Two is getest. Het rare is dat er bij de test staat dat het om een One gaat, terwijl dit eigenlijk niet zo is. als we de specificaties bekijken zijn die namelijk duidelijk anders dan bij de One.

Zo zit er een andere processor is. In de telefoon uit de benchmark zit de MSM8994, wat de codenaam is voor de Snapdragon 810 processor, van Qualcomm. Uit deze test blijkt dat het een set is met acht kernen, en het maximale geklokte was 1,55 GHz. De Snapdragon 810 kan overgens tot 2.0 GHz klokken.

Helaas lijkt het er op dat de OnePlus Two niet de 4GB aan werkgeheugen krijgt, waar veel mensen op hadden gehoopt. Dit word toch 3GB. Ook absoluut niet verkeerd, en alle vlaggenschepen van dit jaar bezitten dan ook.

Ook zou de smartphone op Android 5.1 Lollipop draaien, met zeer waarschijnlijk de eigen UI van OnePlus er overheen, OxygenOS. Verder weten we op dit moment nog niet heel veel over deze smartphone, maar er gaat wel meer informatie over aankomen denken we.

Hoe de OnePlus Two dit maal in de verkoop gaat is nog maar even de vraag. Vorig jaar ging de One via een soort gesloten uitnodigings systeem over de toonbank, maar nu kan je ‘m ondertussen ook al zonder een code krijgen.

Bron: Geekbench

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)