OnePlus One vandaag uur in vrije verkoop

Vandaag, 27 oktober, gaat de OnePlus One een uurtje in de vrije verkoop. De budgettopper van het jaar gaat vandaag vanaf 16:00 een uurtje in de verkoop zonder dat je daar een uitnodigingscode bij nodig hebt, en de telefoon kost 299 euro.

Op de site van OnePlus is er al een speciale pagina gemaakt waar je je kan ‘voorbereiden’. Zo kan je de OnePlus One al toevoegen aan je boodschappenwagentje. De enige One die word verkocht is de zwarte versie, maar wel met 64 GB opslagruimte. De telefoon is vandaag tussen 16:00 en 17:00 af te rekenen. Wie later is, heeft vanzelfsprekend pech. Wel zijn er ook nog mooie accessoires te koop voor de One, zoals hoesjes en headsets. Het betalen gaat via Paypal.

Het valt nu op dat OnePlus hun verkoopbeleid in Europa toch wat minder streng laat worden. Voorheen kon je alleen met een invite code de telefoon krijgen, nu kan dit vandaag ook al een uurtje zonder invite.

De goedkope smartphone heeft wel goede specs: Het scherm is een 5,5 inch full HD scherm, wat het bijna een phablet maakt. Er zit een Snapdragon 801 2,5GHz quadcore processor in, en ook nog eens 3 GB werkgeheugen! De opslagruimte is 64 GB. De camera achterop heeft 13 megapixel, en de camera voorop maar liefst 5, dus de kwaliteit voor selfies is erg goed! De telefoon kan filmen in Ultra-HD (3840×2160), en de batterij is ook nog eens maar liefst 3100mAh, zodat de telefoon lekker lang mee gaat!

Bron: OnePlus

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)