OnePlus One 2 weer extreem goede prijs-kwaliteit verhouding

De OnePlus One 2, de opvolger van de OnePlus One komt eraan. Via een anonieme tip heeft de krant Times of India te horen gekregen dat dit weer een high-end toestel gaat worden voor nog geen 350 euro.

Toen de eerste telefoon van OnePlus uit kwam, de One, was dit een behoorlijke schok voor de westerse smartphonewereld. Een telefoon met dezelfde specificaties als een Samsung Galaxy Note 3, voor de prijs van maar 300 euro, dit was buiten China eigenlijk nog nooit gezien. Het enige nadeel aan OnePlus is, is dat het heel erg moeilijk is om aan een telefoon te komen. De productiesnelheid is niet heel hoog, en je moet een speciale code bemachtigen om ‘m te kopen.

De bron van de Times of India weet helaas nog niks te vertellen op de manier waarom OnePlus dit toestel gaat verkopen, maar hij weet al wel het een en ander over het toestel zelf. Waar de OnePlus One eigenlijk al verwisselbare achterkanten zou hebben, maar dit slechts mondjesmaat was, heeft de One 2 als het goed is wel alle verschillende achterkanten. Dit zijn dan bijvoorbeeld achtekanten van bamboe, denim, hout, kevlar, en nog flink wat andere dingen. Volgens de tipgever zijn er nog meer verrassingen aan de hardware van de telefoon, maar helaas wil hij hier nog niks over zeggen.

Het spreekt enigszins voor zich dat de opvolger van de OnePlus One betere hardware zal hebben dan de One, en dat dit ook weer high-end zal zijn lijkt ons wel duidelijk. Het is dus nog even afwachten op de bevestiging, maar het lijkt erop dat dit weer een mooie telefoon van OnePlus gaat worden.

Bron: Times of India

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)