‘OnePlus 2 komt in tweede of derde kwartaal te koop’

Ergens tussen april en september 2015 moet de opvolger van de OnePlus One online komen. De naam is niet verrassend, en ook niet bijzonder origineel: de OnePlus Two. Het lijkt erop dat deze telefoon een slagje kleiner wordt.

De OnePlus One was een van de beste telefoons van dit jaar, vooral door de bijna belachelijke prijs-kwaliteit verhouding. Je krijgt namelijk heel veel, voor weinig geld. Een van de kopstukken bij OnePlus, Carl Pei, heeft tegenover BGR India de komst van de OnePlus Two al bekend gemaakt.

Hij heeft gezegd dat OnePlus zijn nieuwe telefoon in het tweede of derde kwartaal van 2015 wil aankondigen, waarmee hij de eerdere geruchten bevestigde. Ook heeft hij gezegd dat India een van de eerste landen gaat worden waar de OnePlus Two gaat worden verkocht.

Het enige probleem is nog dat er geen besturingssysteem is op dit moment. OnePlus werkte altijd samen met CyanogenMod, maar die hebben nu een exclusieve deal gesloten met Micromax, de het besturingsprogramma op zijn nieuwe smartphonemerk, Yu, wil gaan zetten. Hierdoor kan OnePlus geen gebruik meer kan maken van Cyanogen.

Overigens heeft Carl Pei nog geen specificaties bekend gemaakt, en die houden ze voorlopig nog geheim. Wel schijnt de Two iets kleiner te worden dan de One. Er is ook nog nik gezegd over de verkoop van de Two. De kans is groot dat dit in eerste instantie weer via een uitnodiging gaat, waardoor de telefoon vrij exclusief gaat worden.

Bron: BGR India

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)