Nokia Lumia 1020

De nieuwe nokia lumia 1020 camera smartphone ligt in de winkels. Sommige Nokia kenners zullen de Nokia 808 PureView nog wel kennen van een aantal jaar geleden. Deze had 41 megapixels en was ’s werelds beste telefoon camera die te verkrijgen was. Dankzij de goede sensor in de telefoon zagen foto’s er zeer professioneel uit.

De Nokia Lumia 1020 heeft een nog betere camera en de overige specificaties van de telefoon doen ook niet onder voor veel hedendaagse smartphones. Uiteraard is deze telefoon wel echt gericht op het maken van foto’s maar elke andere taak die je kunt bedenken kan deze telefoon ook.

Camera

De 41 megapixel camera van de Lumia 1020 heeft een 1/1.5″ sensor en is een van de grootste sensoren in een telefoon ooit.  De sensor is gemaakt door het beroemde Carl Zeiss en heeft een xenon flitser plus een ledlamp. Met 41 megapixels maakt dit toestel schitterende foto’s en is het mogelijk om foto’s naderhand in te zoomen zonder kwaliteitsverlies.

nokia lumia 1020 kopen

Beeldscherm

Het 4.5 inch beeldscherm is lekker groot met een resolutie van 768 x 1280 pixels en levendige kleuren plus een mooi contrast zoals we van Nokia wel gewend zijn. Het naderhand beoordelen van de gemaakte foto’s is dus mogelijk op dit toestel.

Design en OS

Het polycarbonaat design van deze telefoon zijn we al gewend uit de nieuwere Lumia series van Nokia in deze lijn. Frisse kleuren en een strakke afwerking is de leidraad bij het design van de Lumia’s. De glad afgewerkte randen geven de telefoon een heerlijk handgevoel. De Lumia 1020 is niet fe kleinste telefoon maar dat is te danken aan de Full Sensor camera alsmede het grote beeldscherm.

Op de telefoon draait het mobiele Windows Phone 8 besturingssysteem, wat geheel qua uiterlijk te customizen is naar eigen wensen. Windows Phone 8 werkt met live tiles welke kleurige blokken zijn waarin jij al jouw apps en social media aan kan koppelen. Op deze manier heb jij op de Nokia Lumia 1020 eigenlijk altijd alles bij de hand.

nokia lumia 1020 abonnement

Voor wie is de Nokia Lumia 1020?

De Lumia 1020 is een mobiele telefoon voor mensen die ook graag foto’s maken met hun telefoon. Of je nu aspirant fotograaf bent of gewoon leuke foto’s wilt maken van vakanties en dagjes weg, de Lumia 1020 komt dan zeker van pas. Dankzij de goede specificaties kan je ook oneindig apps installeren via de Windows App Store en is multi tasken geen probleem. Internetten en emailen is een genot op het grote display van de Lumia 1020.

Nokia lumia 1020 kopen

Lijkt de Lumia 1020 wel wat voor jou? Op onze website kan je een Nokia Lumia 1020 abonnement afsluiten voor de scherpste prijs. Klik hier om diverse telefoon abonnementen te vergelijken van diverse telefoon providers. Vul jouw wensen in qua bundel en de vergelijker zal dan automatisch de goedkoopste mobiele telefoon deals van vandaag tevoorschijn toveren.

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)