‘Nieuwe Samsung telefoon verschenen in folder’

Het lijkt er op dat Samsung naast de Galaxy A7 nog een andere nieuwe telefoon uit gaat brengen! In een uitgelekte folder van de Zuid-Koreaanse fabrikant zien we naast de A7 nog een andere telefoon staan, de Galaxy Grand Max. We wisten tot voor kort nog niet van het bestaan van deze telefoon.

In deze folder zien we ook direct alle specificaties. Zo krijgt de Galaxy A7 een 5,2 inch scherm die full-HD is. De telefoon heeft 2GB werkgeheugen, en de processor heeft acht kernen die maximaal 1,5GHz klokken. De A7 heeft 16GB, wat natuurlijk wel uitbreidbaar is. De camera achterop maakt foto’s in een ruime 13 megapixel, en selfies maak je met 5 megapixel. De batterij heeft 2500mAh, genoeg voor een hele dag. De telefoon is slechts 6,3 millimeter dik, wat extreem dun is. Ook het gewicht is maar 140 gram!

De Galaxy Grand Max is een telefoon me wat lagere specs. Zo is het scherm 5,2 inch, en de resolutie hiervan is 1280×720 pixels. De processor is een quadcore 1,2GHz versie, en de telefoon bezit over 1,5GB werkgeheugen, en 16GB opslagruimte, natuurlijk ook weer uitbreidbaar. We weten nog niet wanneer deze telefoon, en ook de Galaxy A7 op de markt komen.

De camera van de Samsung Galaxy Grand Max is wel weer gelijk aan die van de A7; ook hier zit achterop eentje van 13 megapixel, en voor op 5 megapixel. Wel is de telefoon wat dikker, met 7,9 millimeter scheelt dit toch al wel 1,6 millimeter.

Zoals we al zeiden, weten we nog niet wanneer Samsung van plan is om deze telefoon te releasen. Ook vragen we ons af of deze telefoons wel in Nederland op de markt komen, of dat ze vooral voor de Aziatische markt zijn bedoelt.

samsung galaxy grand max samsung galaxy a7

Bron: SamMobile

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)