Nieuwe phablet Xiaomi gespot

Er is een nieuw Xiaomi toestel gespot op het internet! Als we het toestel zien denken we dat het om de opvolger gaat van de Xiaomi Mi4, dus het zou goed de Mi5 kunnen zijn. Het lijkt erop dat het een phablet is met een 5,5 of 5,7 inch scherm dat is nog niet helemaal duidelijk op te maken!

De kans is behoorlijk groot dat Xiaomi dit toestel officieel gaat onthullen op de CES in Las Vegas. De elektronicabeurs, waar veel smartphone fabrikanten hun nieuwste toestellen onthullen en showen, gaat begin januari weer los.

Uit geruchten schijnt het dat Xiaomi dit nieuwe toestel een schermresolutie mee zou geven van 1440×2560 pixels, samen met een enorm snelle Snapdragon 810 processor, die 64-bit is. De camera achterop zou maar liefst 20,7 megapixel zijn. Dit klinken als specificaties voor een vlaggenschip in 2015!

Ook gaan er nog geruchten dat de telefoon van de grote Chinese fabrikant een scherm zou krijgen die is gemaakt van saffierglas! Als dit inderdaad zo is, dan is Xiaomi een van de eerste producenten die het klaar weet te spelen om saffierglas op massaproductie schaal te maken, en te gebruiken in hun telefoons. Ook is er een kans dat dit toestel in twee versies gaat worden uitgebracht, net als de Huawei Ascend P7, eentje met normaal Gorilla Glass, en eentje met saffierglas.

Bron: IntoMobile

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)