‘Nieuwe OnePlus smartphone op 1 juni aangekondigd’

Morgen word waarschijnlijk de nieuwe OnePlus smartphone aangekondigd. Het goedkope merk uit China heeft via Twitter laten weten dat ze de huidige industrie even willen laten schrikken.

Of het gaat om de OnePlus Two zeggen ze er niet bij. Deze telefoon zou ook pas in het derde kwartaal aangekondigd worden, terwijl juni natuurlijk nog het tweede kwartaal is. Het zou maar zo kunnen dat er een andere smartphone gepresenteerd gaat worden, die natuurlijk ook goedkoop is, maar wel goede specs heeft.

Op Twitter zien we een teaser waarop we een halve smartphone zien, en helaas is hier niet veel informatie uit te halen. We zien alleen een user interface die veel lijkt op een kale Android versie. Overigens is het wel mogelijk dat er meer informatie over de OnePlus Two komt morgen.

Vorig jaar verraste OnePlus ook al vriend en vijand met de One. Deze smartphone kostte slechts 300 euro, maar daar kreeg je heel veel voor terug. Een smartphone met dezelfde specs als bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S5, maar dan voor minder geld. Helaas is het toestel nu iets duurder, doordat de euro minder waard is geworden.

De specs van de OnePlus Two zullen waarschijnlijk als volgt zijn: Er komt waarschijnlijk de Snapdragon 810 processor in van Qualcomm, dit is een octacore chipset die maximaal 2GHz kan klokken. Er zit 3GB aan werkgeheugen in de telefoon, en het scherm word ietsje kleiner dan bij de One. De One is overigens ook vrij groot, en ietsje kleiner zou de telefoon een stuk handzamer maken.

oneplus two

Bron: Twitter

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)