Nieuwe Nexus 6 komt ook met 128GB mogelijkheid

Huawei, die de nieuwe Nexus 6P gaat maken, zou ook een variant gaan maken die over 128GB intern geheugen beschikt. Hiermee maakt Google het geheugen van zijn flagship Android telefoons weer wat groter.

De Motorola Nexus 6 was alleen nog maar te krijgen met 64GB, en de eerste variant van de Nexus 7 alleen nog maar met 8GB aan opslagruimte. Aangezien je hier ook geen geheugenkaart in kan doen, moet je het hier dan maar mee doen.

Gelukkig word de Huawei Nexus 6P wel een stukje beter met 128GB aan opslagruimte, en kan het wat dat betreft ook concurreren met de duurste iPhone. De Nexus 6P zou daarnaast ook nog een 64GB en een 32GB variant krijgen. De Nexus 5X, die door LG gemaakt word, zou overigens wel een 16GB versie krijgen, en ook een 32GB. Dit word wel een midrange Nexus telefoon.

Op 29 september worden allebei de nieuwe toestellen door Google bekend gemaakt, samen met Android Marshmallow, de nieuwe versie van het besturingssysteem. Over de Huawei Nexus 6P is al het een en ander bekend. De telefoon zou over een 5,7 inch scherm beschikken, met een full HD resolutie. Er zit een Snapdragon 810 processor in, die over 8 kernen beschikt. De LG Nexus 5X zou een 5,2 inch scherm krijgen, ook met een full HD resolutie. En deze zou draaien op de ietsje minder krachtige Snapdragon 808 processor.

Wat dit gaat betekenen voor de prijzen in Europa weten we nog niet, wel word er in het algemeen gehoopt dat de prijzen wat lager worden dan de Nexus 6, die in verhouding met zijn voorgangers erg duur was. Deze is in Nederland ook al niet meer te koop overigens.

Bron: Phonedog

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)