Nieuwe midranger Samsung voor Chinese markt

Sansung gaat in China een nieuwe midranger op de markt brengen, de Galaxy Core Max. Het is een vrij grote smartphone, met een matig scherm. Maar er zit dan wel weer een goede selfie camera op!

De selfiecamera heeft 5 megapixel, iets wat je wel steeds meer ziet, maar natuurlijk gewoon goed is. De camera op de achterkant heeft er 8, iets wat ruim voldoende is. Het scherm is dus niet echt geweldig. De grootte is 4,8 inch, en de resolutie is 960×540 pixels, niet om echt over naar huis te schrijven dus.

De Galaxy Core Max heeft een processor met vier kernen, die 1,2GHz klokken. Helemaal duidelijk is het nog niet om welke chipset het zou gaan, maar de Snapdragon 400 en de 410 zijn de beste kandidaten. Als het de 410 zou zijn kan deze telefoon nog interessant worden, want de Snapdragon 410 is een 64-bits processor.

Verder heeft de telefoon 1 GB werkgeheugen, en 8GB opslagruimte die wel uitbreidbaar is. De batterijinhoud van de Samsung Galaxy Core Max is 2200mAh, ook niet heel bijzonder dus. De afmetingen zijn 136,3 bij 69,6 millimeter, en het is een vrij dunne telefoon met slechts 8 millimeter in dikte. Ook weegt de telefoon maar 132 gram, dit valt ook nog mee.

Het is nog niet bekend wanneer deze telefoon in de verkoop gaat, en ook nog niet wat de prijs zal zijn.

Bron: Samsung

Samsung Galaxy Core Max
Samsung Galaxy Core Max

Samsung Galaxy Core Max

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)