‘Nieuwe iPhones worden al in augustus bekend gemaakt’

De nieuwe generatie iPhones worden altijd in september door Apple bekend gemaakt. Maar nu zou er een kans zijn dat de iPhone 6S en de 6S Plus al in augustus bekend worden gemaakt, en hiermee stappen ze van een jarenlange reeks af.

Een analist die het vaak bij het juiste eind heeft wat betreft Apple, Ming-chi Kuo, heeft dit gezegd. Waarom de presentatie van de twee iPhones naar voren is geschoven is niet bekend, maar het kan zijn dat ze het doen om Samsung voor te zijn.

Samsung wil namelijk de Galaxy Note 5 gaan presenteren op de IFA beurs, en die is in Berlijn, begin september. Ze zouden dus eerder dan Apple zijn, maar dat is nu dan niet meer het geval. Als Apple inderdaad eerder is, betekent dit ook dat de nieuwe iPhones eerder in de verkoop zijn dan de iPhones van vorig jaar, en eerder dan de Galaxy Note 5.

Er lekt ondertussen al een beetje info naar buiten over de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus. Beide smartphones zouden een sterker soort aluminium hebben als body, zodat er niet nog een keer een ‘bendgate’ komt. Ook zouden ze allebei 2GB aan werkgeheugen krijgen, wat een verdubbeling is ten opzichte van nu.

Ook zou de camera worden verbeterd door Apple. Beide iPhones maken nu nog foto’s in acht megapixel, Apple wil dit met de volgende generatie naar 12 megapixel brengen. Ook zit er weer 16, 64, en 128 GB aan opslagruimte op de telefoons, afhankelijk van welke variant je neemt. Qua ontwerp zouden ze veel op hun voorgangers lijken.

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)