Nieuwe iPhones verkrijgbaar vanaf 9 oktober

Vanaf aankomende vrijdag zijn de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus te koop in Nederland. De nieuwe telefoons van Apple zijn nu al te bestellen, maar vanaf 9 oktober liggen ze op je deurmat.

Apple maakt dit bekend via hun site. In totaal gaat de nieuwe iPhone in 40 landen in de verkoop op 9 oktober, en een paar van deze landen zijn België, Luxemburg, en dus ook Nederland.

Ook laat Apple weten dat ze op dit moment al maar liefst 13 miljoen exemplaren hebben verkocht van hun nieuwe smartphone, en dat in slechts drie dagen tijd. Dit zou een record zijn volgens Apple. “De verkoop van de iPhone 6S en de 6S Plus loopt fenomenaal, alle voorgaande resultaten van de verkoop in het eerste weekend zijn verbroken.” aldus Tim Cook, de Apple-topman. “We krijgen positieve reacties van gebruikers op 3D Touch en Live Photos. We kunnen daarom niet wachten om de smartphones vanaf 9 oktober in meer landen te verkopen”

De iPhone 6S en de iPhone 6S Plus zijn onlangs bekend gemaakt, en het zijn de verbeterde versies van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. De camera heeft een upgrade gehad naar 12 megapixel, en ook zit er 3D Touch in, waarmee het scherm anders reageert op verschillende manieren van drukken op het scherm. Hiermee heb je extra mogelijkheden.

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)