‘Nieuwe geruchten Nexus telefoon wijzen op 5,7 inch scherm’

Google gaat in het najaar weer een nieuwe Nexus smartphone presenteren, en de laatste geruchten hier over zouden wijzen op een smartphone die een schermformaat van 5,7 inch zou hebben.

Dit zou betekenen dat de smartphone net een slag kleiner word dan de huidige Nexus, de Motorola Nexus 6. Wel word ie dan groter dan de 5 inch van de LG Nexus 5. Hoe dit precies in z’n werk gaat steken is nog niet duidelijk, mede doordat de naam Nexus 7 al gebruikt is voor twee tablets van Asus. Het kan zijn dat de telefoon anders genummerd gaat worden, zoals Nexus 6.1 of Nexus 5.1.

Over het algemeen gaan de geruchten op het internet allemaal dezelfde kant op als het gaat om wie de telefoon mag fabriceren. Dit zou namelijk Huawei zijn. Maar ondertussen gaan er ook weer geruchten rond over dat LG het zou mogen doen. Het kan ook maar zou zijn dat er twee telefoons aan komen, maar dat is nog even afwachten. Als dit gebeurt zou het de eerste keer zijn dat Google twee Nexus smartphones tegelijk uit brengt.

Het scherm van de nieuwe Nexus zou dus 5,7 inch groot zijn, en de resolutie zou 1440×2560 pixels zijn. De processor is de Snapdragon 810, de octacore processor van Qualcomm. Verder weten we helaas nog niks over de nieuwe Nexus, maar we zullen ongetwijfeld steeds meer te weten komen.

Bron: Techradar

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)