Nieuwe foto’s Sony Xperia Z4 uitgelekt

Er zijn weer een aantal nieuwe foto’s van de Sony Xperia Z4 uitgelekt. We troffen drie foto’s van de telefoon van Sony aan op een Griekse site, en de telefoon op de foto’s lijkt erg veel op de al eerder uitgelekte persrender. We denken dat de release niet meer lang gaat duren.

We kunnen natuurlijk niet met 100 procent zekerheid zeggen dat het inderdaad om de Sony Xperia Z4 gaat, aangezien fabrikanten hun toestellen zo lang mogelijk geheim willen houden, het liefst tot aan de release. Maar we zouden niet weten om welk ander toestel van Sony het anders zou gaan. Het gerucht gaat ook dat ergens vlak voor de zomer de opvolger van de Xperia Z3 bekend gaat worden gemaakt door Sony.

De Sony Xperia Z4 zal ongeveer hetzelfde design volgen als waar de Xperia Z lijn mee is begonnen, in 2013. Hierdoor lijkt de Z4 veel op al zijn voorgangers, die qua uiterlijk nauwelijks meer van elkaar te onderscheiden zijn als ze naast elkaar liggen.

We zien op een van de foto’s een menu op het scherm, en op een andere foto zien we een lijst specificaties op het scherm, waar het een en ander uit te halen valt. Waarschijnlijk draait de telefoon op een Snapdragon 810 processor, een octacore processor. Het modelnummer van de telefoon staat hier ook op, en dit is E6553. Ook hebben we wat informatie van een benchmarktest die is uitgelekt: De telefoon heeft 3GB aan wekgeheugen, er zit een camera achterop met 20,7 megapixel, en voor op heeft is 5 megapixel. Er zit 32GB aan opslagruimte in wat uitbreidbaar is, en het scherm is een 5,1 inch full HD display.

sony xperia z4 sony xperia z4 sony xperia z4

Bron: GSM Arena

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)