Nieuwe foto’s HTC One A9 uitgelekt

Er zijn weer nieuwe foto’s van de HTC One A9 uitgelekt. Op deze foto’s zien we een telefoon met wat lijkt op een achterkant die van plastic is.

Er zijn renders online verschenen van de HTC One A9, waarop we de smartphone van alle kanten zien. Ondanks dat Samsung ook bezig is met een telefoon van die naam, werken de bedrijven niet samen.
De foto’s laten het design van de smartphone duidelijk zien, en ook alle knoppen en sleuven op de telefoon. Het lijkt er op dat er ook een infraroodpoort op de telefoon zit, en natuurlijk de koptelefoon aansluiting, micro USB en ook een speaker. Ook lijkt het er op dat er een vingerafdruksensor voorop de telefoon zit, en op de telefoon zelf staat AT&T, wat een Amerikaanse provider is. Waarschijnlijk komt de telefoon dus sowieso in Amerika uit.

De telefoon valt bovenin de midrange categorie, als we naar de hardware kijken. De processor word de Snapdragon 617 chip, en ook zit er 2GB aan werkgeheugen in, en de telefoon heeft 16GB aan opslagruimte. Voor op zit een 5 inch full HD amoled scherm. De camera op de smartphone beschikt over 13 megapixel, en voor op maak je selfies met een 4 megapixel ultrapixel camera! De telefoon zou al op Android 6.0 draaien uit de doos, met natuurlijk de HTC Sense 7 UI er overheen.

Helaas weten we nog niks over een prijs en een releasedatum, en we weten ook niet of de telefoon in Nederland uit komt.

htc-one-a9-uitgelekt-htconea9attleak htc-one-a9-uitgelekt-htconea9attleakside htc-one-a9-uitgelekt-htconea9attleaktop

Bron: Android and Me

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)