‘Nieuwe Blackberry Passport op foto’s verschenen’

Er komt waarschijnlijk een opvolger van de Blackberry Passport. Er is informatie uit gelekt over een opvolger, die qua ontwerp iets aangepast is, en ook wat andere specificaties heeft.

Een van de grotere Blackberry sites, Blackberry Central, heeft foto’s van deze nieuwe Passport laten zien. De telefoon gaat op dit moment nog schuil onder de naam Blackberry Oslo, en hij ziet er iets minder vierkant uit dan zijn voorganger. Ook heeft hij een zilveren kleur, en natuurlijk zit het fysieke toetsenbord nog op de smartphone.

De Blackberry Oslo heeft nog steeds een display van 1440×1440 pixels, net zoals de Passport. De camera beschikt over 13 megapixel, en voor op maak je selfies met 2 megapixel. De batterij heeft ook nog steeds dezelfde inhoud als bij de Passport, en dat is 3450 mAh. De telefoon draait op Blackberry 10.3.2.

Verder weten we nog geen andere specs van deze nieuwe Blackberry smartphone. We hopen wel dat er een snellere processor in komt, want de Snapdragon 801 uit de eerste Passport was niet alles.

De site beweert nog meer dingen over de Oslo te weten, maar ze willen het niet plaatsen, vooralsnog. Wel menen ze te weten dat Blackberry de Oslo aan gaat kondigen op 30 juni, al is dit officieel nog niet bevestigd.

Wel zou de Blackberry Oslo ook naar Nederland komen, want ze willen de telefoon wereldwijd uitbrengen, behalve in China. De eerste Passport kost nu 550 euro in Nederland, en is in het wit en zwart te koop. De telefoon heeft natuurlijk het formaat van een paspoort, en is bedoelt om oude klanten van blackberry terug te winnen. Vooral mensen die behoefte hebben aan een fysiek toetsenbord.

blackberry oslo

Bron: Blackberry Central

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)