Nieuw Huawei 64-bit toestel gespot

De fabrikant uit China is momenteel bezig met het ontwikkelen van een nieuwe (midrange) smartphone met 64-bit processor. Zo blijkt uit analyse van de AnTuTu benchmark gegevens waar dit toestel zich voor het eerst liet zien met typenummer G621-TL00. 

Volgens de gegevens die AnTuTu heeft bemachtigd loopt de nieuwe telefoon op de Snapdragon 410 processor, het gaat hierbij om een quadcore Cortex-A53 exemplaar met Adreno 306-GPU. Uit de benchmark kan verder nog worden opgemaakt de telefoon 1GB ram krijgt met 8GB interngeheugen. Het toestel zal gaan draaien op Android 4.4 Kitkat en is uitgerust met LTE-connectiviteit en een 5 inch 720p-scherm.

Nieuwe-Huawei-Gespot

We weten dat het om een midrange model gaat omdat de resolutie van de achtercamera in de test niet verder komt dan 5 megapixel. Voor de selfie-liefhebbers zit er op de voorkant overigens nog een prima 2 megapixel camera.

Officieel heeft Huawei nog niks losgelaten over dit nieuwe toestel. Maar als we naar de specificaties kijken lijkt het erop dat deze geproduceerd gaat worden voor de Chinese markt.

Bron: Softpedia

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)