Motorola Nexus 6 duikt weer op in benchmark

De Motorola Shamu, oftewel de Nexus 6, werd wederom getest door een benchmark. Vorige keer was in Augustus, en nu is ie zelfs twee keer door een benchmark getest. Het lijkt erop dat de eerdere geruchten zo ongeveer worden bevestigd, al zijn er dit keer wel meer specificaties uit de resultaten af te leiden.

Ondanks dat de Nexus 6 nog officieel moet worden aangekondigd, worden de berichten toch al steeds eenduidiger. We zien bijvoorbeeld een 2,7GHz quad-core Snapdragon 805 processor in het toestel, maar ook 3 GB werkgeheugen. Er zit een Andreno 420 GPU in, draait op Android 5.0, en heeft 32 GB opslagruimte. Met een batterij van 3200mAh zal de telefoon ook lekker lang mee gaan. Daarnaast heeft de telefoon ook een QHD scherm, dat houdt in dat de resolutie 1440×2392 pixels is. Het scherm heeft hiermee een dichtheid van 560 dpi! O

De score van de Motorola Shamu in Geekbench is 3199, maar dit zegt natuurlijk ook nog steeds niet alles. Maar het is bijvoorbeeld wel hoger dan de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. Het is dus nog even afwachten op de officiële aankondiging van de Nexus 6, maar alles wijst er op dat dit weer een hele vernieuwde smartphone gaat worden.

Hier onder nog een paar screenshots, met de resultaten van de benchmarks.

Moto-Nexus-6-Shamu-Geekbench Moto-Nexus-6-Shamu-CPUZ-b Motorola shamu nexus 6

Bron: PhoneArena

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)