‘Motorola Moto X 2015 specificaties uitgelekt’

het lijkt er op dat Motorola bezig is met een nieuwe Moto X variant. Er zouden specificaties uitgelekt zijn van deze telefoon. De Motorola Moto X 2015 krijgt een quad HD scherm, en het formaat zou 5,2 inch worden.

Dit horen we via een site die claimt dat ze de informatie van een insider bij Motorola doorgespeeld hebben gekregen. Motorola, nu een dochtermerk van Lenovo, wil in de Moto X 2015 een super amoledscherm plaatsen van 5,2 inch groot, met een resolutie van maar liefst 2560×1440 pixels.

De telefoon beschikt ook over een Snapdragon 808 processor, deze zit ook in de LG G4. Het is een chipset met 6 kernen, die 1,8 GHz kan klokken. Er zou daarnaast maar liefst 4GB aan werkgeheugen in de smartphone geplaatst worden, en ook zou er een opslagruimte van 32 of 64 GB in komen. Of er twee varianten van de Moto X 2015 komen is nog onbekend, het kan ook zijn dat Motorola nog twijfelt, en dat het vlaggenschip in maar een van de varianten uit gaat komen. Ook is het nog onbekend of het via een microSD kaart uit te breiden is.

De camera’s zijn ook niet misselijk. Voor op maak je prima selfies in 5 megapixel, en achterop de Moto X 2015 zit een camera die 16 megapixels telt. Er zit een prima accu in, die 3280mAh inhoud heeft, wat lekker ruim is. Wanneer Motorola de Moto X 2015 gaat presenteren is nog onbekend, maar wij denken dat dit in september zal zijn.

Het lijkt er op dat Motorola wel hoog in gaat zetten met deze telefoon. De specificaties zijn erg goed, en als dit allemaal klopt dan meet deze telefoon zich op een aantal vlaggen met de Samsung Galaxy S6. Alleen de processor valt ons een beetje tegen, maar dat kan te maken hebben met de voor hitte gevoelige Snapdragon 810. Verder lijkt dit een topsmartphone te worden.

Bron: STJS

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)