‘Metalen midrange Lumia geplanned’

Achter de schermen zou Microsoft bezig zijn met een midrange telefoon in de Lumia lijn, die een metalen body zou hebben. Deze telefoon komt pas over een paar maanden op de markt.

Afgelopen dinsdag zouden er drie nieuwe Lumia toestellen door Microsoft bekend worden gemaakt, tegelijk met de mobiele versie van Windows 10. Deze telefoons waren de Lumia 950, de Lumia 950XL en de Lumia 550. Dit zijn nog wel smartphones met een plastic achterkant, en in een aantal kleuren verkrijgbaar.

Maar er komt er dus ook eentje met een metalen body, die komt waarschijnlijk pas in 2016 op de markt. Deze zou er dus heel strak uit zien, alleen de hardware word niet heel bijzonder. Een beetje zoals de Lumia 8 serie nu, deze zit net onder de high-end Lumia 9 serie. Het toestel zou dus niet heel duur worden, en ze weten bij Microsoft ondertussen wel dat het Windows platform beter werkt op iets goedkopere toestellen, kijk maar naar het succes van de Lumia 520. Hierdoor werd er waarschijnlijk ook al een opvolger gepresenteerd, in de vorm van de Lumia 550.

Het metalen midrange model, een telefoon die tussen de 950 en de 550 in valt, komt aan het eind van de winter hopelijk al uit. Of het echt een opvolger word van de Lumia 830 weten we niet, daar voor zouden we nog even op de specificaties moeten wachten. Microsoft staat er namelijk ook wel bekend om, dat ze op het laatste moment nog hun plannen wijzigen.

Bron: WM Poweruser

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)