Lumia 550 is betaalbare Windows Phone

Microsoft heeft onlangs die nieuwe smartphones gepresenteerd. Twee vlaggenschepen, de Lumia 950 en de Lumia 950 XL. Ook hebben ze een goedkope smartphone gepresenteerd, de Lumia 550. Deze heeft een scherm van 4,7 inch.

Een week geleden kondigde Microsoft deze telefoons aan, en de Lumia 550 is bedoeld als de opvolger van zowel de Lumia 640 en de Lumia 640 XL. Microsoft hoopt met deze telefoon successen te behalen in ontwikkelingslanden. Maar ook gaat deze gewoon in de verkoop in Europa en de VS, en daar zal deze telefoon ook zeker in trek zijn bij mensen die niet veel kwijt willen aan een mobiele telefoon. Het toestel ondersteund wel 4G, wat natuurlijk erg mooi is.

Het scherm van de Lumia 550 is 1080×720 pixels, en er zit een quadcore 1,2GHz processor is van Snapdragon. De camera heeft 5 megapixel, en er zit 8GB opslagruimte op, die uitbreidbaar is. De smartphone beschikt over 1GB werkgeheugen, en er zit een 1900 mAh batterij in, wat niet bijzonder veel is. Microsoft geeft deze telefoon nog geen usb type-c connector, maar nog gewoon de bekende micro usb aansluiting.

Er is al een prijs voor Europa bekend, ook al is deze raar genoeg in dollars uitgedrukt: 139 dollar. omgerekend is dat rond de 124 euro, alleen we weten niet of deze prijs al inclusief btw is. Als dat niet zo is, gaat de smartphone rond de 150 euro kosten. Microsoft hoopt dat ze dezelfde truc kunnen uithalen als met de Lumia 520, die als een van de best verkochte Windows smartphones geldt. De Lumia 550 is vanaf december verkrijgbaar.

j1vixug3c0

Bron: GSMarena

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)