‘iPhone 7 wordt waterdicht’

Chinese bronnen melden dat de iPhone 7, die over ongeveer een jaar uit komt, waterdicht word. Dit zou komen doordat Apple voor een ander design gaat bij de iPhone 7.

De nieuwste iPhone, de 6S, is nog geeneens uit, en er zijn nu al geruchten over de iPhone 7, en behoorlijke ook nog wel. Hij zou waterdicht worden. Dit is bij de iPhone 6S nog niet het geval, dit kwam ook doordat ze het design ten opzichte van de iPhone 6 nog moesten verbeteren. Wel is de iPhone 6S al getest, en hij houd het een uur onder water vol, al zegt Apple dat ie niet waterdicht is. De telefoon werkte na een uur onder water nog prima.

De reden dat de iPhone 7 waterdicht word, is doordat Apple de smartphone met een ander frame gaat ontwerpen, en volgens de geruchten is deze van een ander materiaal gemaakt dan het huidige 7000 series aluminium, van de iPhone 6S.
Op dit moment maakt Sony al telefoons die waterdicht zijn, en ze hebben ook sinds kort geen flapjes meer nodig voor de diverse poorten op de smartphone. Ook zou de iPhone 7 geen flapjes of iets dergelijks op de poortjes moeten hebben.

Ook lezen we dat Apple zijn scherm nog gewoon plat gaat houden. Ze gaan dus Samsung en LG nog niet direct volgen in de trends die ze willen gaan zetten met gebogen schermen, zoals bij de Samsung Galaxy S6 en de de LG G Flex 2.

Bron: MacOtakara

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)