Informatie over Honor 7 Plus uitgelekt

Er is veel informatie uitgelekt over een nog niet aangekondigde telefoon van Honor, de 7 Plus. De telefoon word een 5,5 inch phablet, van het budgetmerk van Huawei, Honor.

Zoals de naam al zegt, is de Honor 7 Plus een grotere variant van de Honor 7, op dit moment de beste smartphone van Honor. Het scherm word 5,5 inch groot, en krijgt een full HD resolutie van 1920×1080 pixels, dezelfde resolutie als zijn kleinere broertje, ondanks dat het scherm wat groter is.

Wel word e Honor 7 Plus dunner dan de Honor 7, het verschil is 0,6 millimeter. De Honor 7 Plus word 7,9 millimeter dun. We weten de specificaties nog niet, maar deze zullen waarschijnlijk redelijk hetzelfde zijn als die van de Honor 7. Deze heeft een achtkernige processor, de Kirin 935, door Huawei zelf ontwikkeld. Er zit 3GB aan werkgeheugen in, en een accu van 3100 mAh.

Verder beschikt de Honor 7 over een camera die foto’s maakt in 20 megapixel, en voor op maak je selfies in maar liefst 8 megapixel. Er zit een metalen jasje om de telefoon, waardoor deze lekker stevig aan voelt. Met deze specificaties, of zelfs iets betere, kan de Honor 7 Plus toegevoegd worden aan de onderkant van het topsegment. Ook gaat de Honor 7 Plus waarschijnlijk over een vingerafdruksensor beschikken, op de achterkant van het toestel.

Bron: Pocketnow

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)