‘Informatie over HTC Desire 626 uitgelekt’

Er is weer informatie uitgelekt over een nog niet aangekondigde telefoon van HTC. De smartphone waar het om gaat de HTC Desire 626, en we denken dat deze aangekondigd gaat worden op het Mobile World Congress in Barcelona!

Tijdens dit congres in maart zullen veel smartphonefabrikanten hun nieuwe telefoons gaan onthullen. Zo gaan Samsung en HTC allebei naar het schijnt hun nieuwe vlaggenschip onthullen, en daarnaast gebeurt er nog veel meer. Zo komt waarschijnlijk ook deze telefoon van HTC hier uit, maar we hebben al informatie en foto’s van de telefoon via een twitteraar die vaak informatie naar buiten brengt.

Volgens hem krijgt de HTC Desire 626 een processor van MediaTek, en het zou dan gaan om de MT6752, een nieuwere processor die acht kernen heeft en 1,7GHz klokt. Het scherm word 5 inch groot, en de resolutie hiervan zou HD zijn met 1280×720 pixels.

Verder beschikt de telefoon over 2GB aan werkgeheugen, maar er gaat ook een versie komen die maar 1GB werkgeheugen heeft. Deze budget versie krijgt overigens ook een wat langzamere processor, dit word een Snapdragon processor met vier kernen van 1,2GHz. Beide versies van de telefoon hebben wel 16GB opslagruimte.

De batterij is misschien nog wel het slechtste aan de telefoon, met een inhoud van maar 2000mAh. Natuurlijk beschikt deze telefoon over twee camera’s, eentje voorop en eentje achterop. Je maakt selfies in 5 megapixel, en achterop zit een prima camera van 13 megapixel. De telefoon beschikt over Android 4.4 KitKat.

htc desire 626 htc desire 626 htc desire 626

Bron: Upleaks

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)