‘Informatie en foto’s over Samsung Galaxy J1 bekend geworden’

Wederom lijkt het er op dat Samsung weer begonnen is met een nieuwe lijn in hun smartphonesector. Nadat we onlangs de Galaxy A-lijn en de Galaxy E-lijn hebben gehad, lijkt het er op dat er een een reeks komt die Galaxy J gaat heten. Er zijn namelijk specificaties en foto’s van een Samsung Galaxy J1 verschenen.

Dit hebben we via een site gehoord die altijd over betrouwbare informatie beschikt, en we vertrouwen hier dus op. Het mooie is dat we ook al specificaties hebben, dus het kan bijna niet anders dan kloppen. Volgens deze specificaties zou het een smartphone worden voor een wat lager segment. Zo heeft het scherm een formaat van 4,3 inch, en de resolutie is maar 480×800 pixels.

De processor die er in zit is er eentje van Marcell, een PXA1908. Deze is wel 64-bits, en de snelheid is 1,2GHz, en het is een quadcore chip. Het werkgeheugen is 1GB, en er zit 4GB ruimte in om dingen op te slaan. Dit is gelukkig wel uitbreidbaar via een microSD kaart.

Natuurlijk zit er ook een camera op, maar bij zo’n telefoon is ie altijd vrij simpel. Achterop zit een camera van 5 megapixel, en voorop eentje van twee megapixel. De batterij heeft een inhoud van 1850 mAh, en er komen ook nog eens vier verschillende versies van de telefoon. Eentje met 3G, eentje met 3G en een dubbele sim, en ook die varianten met 4G. Overigens hebben de varianten met 3G voorop slechts een VGA camera, in plaats van eentje met 2 megapixel.

Samsung zou het toestel op zeer korte termijn aankondigen, maar we weten nog niet hoe of wat. We weten nog niks over een releasedatum en een prijs.

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)