Huawei’s Nexus zou lijken op de Mate 8

Huawei gaat waarschijnlijk de nieuwe Nexus smartphone maken, de opvolger van de Motorola Nexus 6, krijgt een uiterlijk wat heel erg gaat lijken op de Huawei Mate 8.

De Mate 8 word natuurlijk de opvolger van de Huawei Ascend Mate 7, dit was een flinke phablet van 6 inch, die Huawei vorig najaar uitbracht. De volgende Nexus smartphone die er aan komt, zou dus ongeveer even groot worden als de opvolger van de Ascend Mate 7, en ook krijgt deze waarschijnlijk een schermformaat van ongeveer 6 inch groot. volgens een aantal geruchten zou het scherm met 5,7 inch net iets kleiner worden. Ook zou deze nieuwe Nexus de Qualcomm Snapdragon 810 processor krijgen, en de Mate 8 van Huawei zou op de Kirin 930 processor draaien, die door huawei zelf gemaakt is.

Huawei gaat in de voetsporen van Motorola treden, die vorig jaar met de Nexus 6 een smartphone afleverde die ook op een eigen smartphone gebaseerd was, de Moto X.

Ook gaan er geruchten dat LG bezig is met de Nexus opvolger, en dit zou gaan om een kleine Nexus smartphone naast het topmodel van Huawei. Dit zou dan de opvolger van de Nexus 5 worden, en de Huawei zou de opvolger van de Nexus 6 worden.Hoe dit precies in z’n werk gaat weten we nog niet, maar Google zal de telefoons dit najaar presenteren.

Bron: Techradar

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)