‘Huawei maakt P8 Max met 6,8 inch scherm’

Over ruim een maand presenteert Huawei zijn nieuwe vlaggenschip, en dat gaat waarschijnlijk in London gebeuren, op 15 maart. De Chinese smartphonefabrikant presenteert daar de Huawei P8, maar er is kans dat er nog een andere telefoon gepresenteerd gaat worden.

Er zijn namelijk bronnen die beweren dat er naast de P8 ook nog een P8 Max uit zou komen, en dit zou een enorme smartphone worden. Het scherm zou maar liefst 6,8 inch groot zijn. Wat voor een resolutie dit scherm krijgt weten we niet, maar we weten wel dat Huawei geen fan is van QHD.

We hebben helaas nog niet veel meer informatie over de Huawei P8 Max. Wel zijn er nieuwe foto’s uitgelekt van de Huawei P8, en deze telefoon zou maar 6 millimeter dun worden, wat heel weinig is. Hij word hiermee zelfs 5 millimeter dunner dan zijn voorganger, de Ascend P7.

De Huawei P8 zou hoogstwaarschijnlijk een scherm van 5,2 inch krijgen, met een full HD resolutie van 1920×1080. Als we Huawei zelf mogen geloven zou het zeker niet meer worden, aangezien ze QHD op zo’n klein scherm nutteloos vinden. De chipset zou een Kirin 930 zijn, deze is door Huawei zelf gemaakt en is 64 bit.
Ook zou er een camera achterop zitten die 13 megapixel telt. Dit is misschien niet heel veel, maar er zit wel optische beeldstabilisatie op de camera, wat erg fijn is. We weten nog niks over de frontcamera, maar Huawei kennende is deze ook erg goed.

We weten nog niet of er in London op 15 maart naast de Huawei P8 ook de P8 Max gepresenteerd gaat worden. Wat we wel praktisch zeker weten is dat de merknaam ‘Ascend’ weg gaat bij de telefoons van Huawei. De smartphones die Huawei presenteerde op het Mobile World Congress beschikten ook allemaal niet meer over die naam, zelfs de Ascend Mate 7 heette daar gewoon de Mate 7.

Huawei P8 Huawei P8

Bron: CNMO

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)